Toppfotball kvinner

 

Toppfotball Kvinner (tidligere Serieforeningen for Kvinnefotball) er interesseorganisasjonen for klubber i de to øverste divisjonene i Norge, og ble grunnlagt i 1987. Foreningens formål er å skape et godt og tillitsfullt samarbeid mellom medlemsforeningene i saker av felles interesse. Toppfotball Kvinner skal være den fremste pådriver for utviklingen av norsk kvinnefotball gjennom et fremtidsrettet og konstruktivt samarbeid med foreningens medlemmer, NFF og andre naturlige samarbeidspartnere.

TOPPSERIEN OG 1. DIVISJON

Toppserien er den øverste divisjonen i norsk fotball. Ligaen fikk offisiell status i 1987 under navnet «1. divisjon fotball for kvinner» frem til 1995, og i en liten periode het serien «Polygramserien» etter hovedsponsoren. I 1996 endret ligaen navn til Toppserien. I Toppserien spiller Norges 12 beste damelag, og 1. divisjon er representert med 12 lag.

LOGO OG BILDER

Last ned logo til Toppfotball Kvinner, Toppserien, eller klubbene her. Ved ønske om å anvende logoer kommersielt må logobruken godkjennes.

Bilder av spillere er tilgjengelig her. Til eget bruk på sosiale medier må Bildbyrån krediteres. Ta kontakt for egen avtale ved ønske om kommersielt bruk.

KONTAKT

Medieansvarlig Helene Husvik
helene@kvinnefotball.no / +47 928 56 574

Markedsansvalig Michelle Le Gal Hermandsen
michelle@kvinnefotball.no / +47 938 28 782

Daglig leder Hege Jørgensen
hege@kvinnefotball.no / +47 988 72 835

Generalpartner
Generalpartner