Uavgjort mot Kolbotn

Kolbotn - Klepp 0-0

Sist oppdatert: 20. mai 2019 Skrevet av: TFKkleppelite.no

 

Målløs avslutning på vårsesongen

Klepp skapte flere store sjanser mot Kolbotn i dagens kamp på Intility Arena, men ballen ville ikke inn i nettet. Dette var siste kamp i vårsesongen og nå venter en lang toppseriepause for Klepp-jentene.

Matilde og kaptein Tuva til Aftenbladet etter kampen
Klepp med bom stopp foran målet
– Huff, slike sjanser bruker jeg jo å sette på rett side av stangen. Men jeg fikk ikke skikkelig treff, så det var litt surt å se ballen gå på utsiden, sier Matilde Alsaker Rogde.

Store sjanser for begge lag
– Vi skaper store sjanser før pause, men klarte ikke å overliste Kolbotn-keeper på våre muligheter den første omgangen, sier Klepp-kaptein Tuva Hansen.
– Egentlig sto vi godt imot alt de satte inn av trykk mot oss, men et par halvsjanser kom også Kolbotn til i løpet av de første 45 minuttene, forklarer hun.

Ville seg ikke foran målet
– Det er ganske frustrerende å se at vi ikke klarer å score på en eneste av de kjempesjansene vi hadde, men slik er det bare av og til. Samtidig skal vi ikke glemme at vi nok en gang holdt nullen bakover, understreker Matilde Alsaker Rogde.

Spillerne skuffet over resultatet
– Klart det er litt skuffende å gå av banen med bare ett poeng og ingen scoringer, spesielt etter at vi har scoret ti mål på de to kampene før denne. Nå er det også over to måneder til neste seriekamp, så vi får bruke tiden veldig godt fram mot det, mener Matilde Alsaker Rogde.
– Slik det var i dag, var det en typisk stang-ut-kamp. Litt skuffet har vi lov til å være, men tross alt har vårsesongen vært veldig positiv for oss, sier kaptein Tuva Hansen.

Les mer her.

Olli og Tameka til NRK etter kampen
– Det føles som to tapte poeng, men det hadde vært verre med null. Vi hadde mer enn nok sjanser til å vinne. Men slik er fotballen; nå må vi se framover, sa Olli Harder til NRK rett etter kampslutt.

Tameka:
– Vi burde definitivt hatt tre poeng, men ett er bedre enn ingen. Jeg tror det er mulig å utfordre LSK i kampen om gullet, og jeg tror det blir en spennende høstsesong.

Les mer her.

Høydepunkter

OBOS Superhelg – niende runde i Toppserien
Lørdag 18. mai
Fart – Trondheims-Ørn 0-2
Stabæk – Arna-Bjørnar 0-1
Vålerenga – Lyn 0-1

Søndag 19. mai
Kolbotn – Klepp 0-0
Sandviken – LSK Kvinner 1-3
Røa – Avaldsnes 2-2