Henter tidligere TV 2-programleder

Helene Husvik går inn i nyopprettet stilling som medieansvarlig.

Sist oppdatert: 04. feb 2019 Skrevet av: Helene Husvik

 

Helene Husvik er tidligere journalist og programleder i TV 2 Sporten hvor hun jobbet primært med fotball. 29-åringen dekket blant annet fotball-EM for kvinner i 2013 og ledet FotballXtra som første kvinnelige programleder.

Det siste året har hun vært nyhetsanker og programleder i Morgenklubben på Radio Norge. Nå ser hun frem til å ta fatt på den nye jobben for Toppfotball Kvinner.

– Jeg gleder meg skikkelig til endelig å jobbe med sport og fotball igjen. Det blir gøy å bidra til å øke oppmerksomheten rundt norsk kvinnefotball. Det skjer mye spennende fremover, sier Husvik, som trekker frem Lillestrøms kvartfinale i Champions League i mars og sommerens VM i Frankrike.

Hege Jørgensen og Helene Husvik
Daglig leder Hege Jørgensen er fornøyd med signeringen av Helene Husvik som medieansvarlig i Toppfotball Kvinner.

Daglig leder i Toppfotball Kvinner er like glad for signeringen.

– Vi er svært fornøyde med å få på plass en så erfaren og dyktig journalist som Helene i organisasjonen vår. Vi satser friskt videre på å skape mer oppmerksomhet rundt kvinnefotballen og Helene matcher vår profil perfekt, sier Hege Jørgensen.

Stillingen som medieansvarlig er nyopprettet og svært etterlengtet hos Toppfotball Kvinner.

– Kvinnefotballen er i medvind og det er viktig at vi tør å satse når det blåser vår vei. Selv om det har skjedd mye positivt det siste året, ligger det et stort uforløst potensial i produktet. Helene skal sammen med resten av organisasjonen bidra til at kvinnefotballen settes enda mer på kartet og blir allemannseie. Drømmen vår er å skape et bredt engasjement rundt de lokale klubbene og også på nasjonalt nivå, sier Jørgensen.