Sandviken – LSK 0-0

Resultatet lover godt før cupfinalen hvor de to lagene møtes igjen til det som forhåpentligvis blir en minst like spennende men ikke like målfattig affære på Telenor Arena.

Sist oppdatert: 02. nov 2018 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Kun manglende effektivitet sørget for at LSK ikke gikk på et nytt tap i Toppserien når de møtte Sandviken i Bergen denne helgen.

Hjemmelaget skapte de største og fleste sjansene gjennom hele kampen, men fikk ikke ballen i mål.

Mot et LSK-lag uten store profiler som Guro Reiten og Anja Sønstevold fikk seriemesterne det tøffere enn de har vært vant til denne sesongen, og det hadde ikke vært noe å si på om bergenserne fikk med seg alle tre poengene fra denne kampen.

Lover godt før cupfinalen

Spesielt Kennya Cordner var et konstant uromoment for LSK-forsvaret, men avslutningene gikk enten utenfor eller på keeper Cecilie Fiskerstrand.

Samtidig holdt hjemmelaget tett bakover og sørget for at de var det første laget som hindret LSK å score mål i årets Toppserie.

Bortelaget skapte kun noen halvfarligheter og viser at de ikke kan slippe seg ned for mye før lagene i nærheten kjemper til seg poeng.

Dette lover godt før cupfinalen hvor de to lagene møtes igjen til det som forhåpentligvis blir en minst like spennende men ikke like målfattig affære på Telenor Arena.