Rogalandsderby i cupen

Kampstart kl. 18:00

Feiring etter Elisabeth Terlands (nr. 22) mål mot Avaldsnes i 1. serierunde. Kampen endte 1-0 til Klepp. Foto: Jærbladet / Tarjei Sel

Sist oppdatert: 05. aug 2019 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Kampen om Rogaland

Det er tett kampprogram i august og allerede på onsdag reiser Klepp-jentene over fjorden for å bryne seg på Avaldsnes i cupens 3. runde. Begge lagene startet høstsesongen med seier i helgen. Dette blir et spennende oppgjør som du ikke vil gå glipp av!

Trener Olli Harder før cupkampen

Etter en tøff og hardtkjempende seier mot nåværende serieleder LSK i helgen, retter vi nå fokuset mot en annen vanskelig bortekamp mot vår lokale rival Avaldsnes. Med lokale skryterettigheter og en plass i kvartfinalen i cupen på spill, er dette en kamp ingen av lagene vil tape. Vi ser frem til utfordringen og forventer en tøff kamp. Heia Klepp!

Lagenes cupreise til nå

Toppserielagene kommer inn i cupens 2. runde, derfor har både Klepp og Avaldsnes kun spilt en kamp i årets utgave av norgesmesterskapet. Klepp fikk Haugar borte og kampen endte med en komfortabel 5-1 seier. Avaldsnes reiste motsatt vei når de møtte Bryne på Bryne stadion og sluttresultatet der ble 2-0 til bortelaget.

Havana Solaun, Marie Hella Andresen x2, Madeleine Hille Mellemstrand og Julie Austdal scoret Klepp sine mål mot Haugar i forrige cuprunde.

Tidligere møter i cupen

Lagene har møttes fem ganger i NM. Klepp vant da lagene møttes i 2. runde i 2009 og 2011 før Avaldsnes gikk seirende ut av kvartfinalen i 2013, 2014 og 2017. Blir det revansj fra kvartfinaletapet i 2017?
Kilde: fotball.no

Resultater 3. runde i cupen

De fleste andre kampene i den 3. runden ble spilt sist uke og disse lagene gikk videre:

Onsdag 31. juli
Trondheims-Ørn – Fløya 3-2
Kolbotn – Grand Bodø 11-0
Arna-Bjørnar – Stabæk 3-2
LSK Kvinner – Amazon Grimstad 4-0
Medkila – Røa 0-3

Torsdag 1. august
Sandviken – Grei 9-0

Fortuna Ålesund – Vålerenga spilles også onsdag 7. august.