Røa – blikket mot seriestart

Preseason er godt i gang, og Røa og Kristine Leine skal spille flere treningskamper fremover. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån

Sist oppdatert: 19. jan 2019 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Sesongoppkjøringen

Røa-jentene er innstilt på å kjempe om medaljer gjennom hele 2019, og legger nå grunnlaget for ny sesong. Jentene har trent hardt både innendørs på Valhall og ute på Røabanen. Frem til seriestart skal Dynamite Girls måle krefter mot fem Toppserien-lag og ØHIL. Røa retter blikket mot seriestart 23. mars, og er klar for kamptrening.

Landslagssamlinger med flere Røa-spillere

Januar er også tid for landslagssamlinger, og det er flere Røa-spillere som representerer J19, U23 og A-laget. Kristine Leine, med sine syv landskamper, er på La Manga med A-landslaget og har følge med Synne Sofie Kinden Jensen. Der er også U23-landslaget, og Røa-spillerne Katrine Jørgensen og Vilde Fjelldal. Vilde Gullhaug Birkeli er tilbake for J19 etter et halvt års pause. Dette fortalte Birkeli før samlingen:

– Jeg har nå tatt valget om å takke ja til landslaget igjen og jeg gleder meg til å komme tilbake. Det venter nye samlinger og utfordringer, og jeg må jobbe hardt og målrettet om jeg vil være med hele veien. Jeg er klar!

Treningskamp mot ØHIL

Røabanen

Røabanen skal huse flere treningskamper fremover. Lørdag 19. januar gjester Røa 1. divisjonslaget ØHIL. Her er spillertroppen mot laget fra Hosle:

Spillertroppen


Kirvil Schau Odden

Linn-Mari Nilsen

Frida Lyshoel

Kamilla Aabel

Nora Byom Nilssen

Rebecka Holum

Ina Skaug

Julia Charlotte Arnesen

Ragne Hagen Svastuen

Marita Holmen Iversen

Gunhild Kvaalen Herregården

Hedda Strand Gardsjord


Vel møtt på Hosle kl. 15.30.
Se oversikten over alle treningskampene til Røa her