Poengdeling mot Klepp

Aurora spilte en meget god kamp mot Klepp. Foto: Fredrik Varfjell, BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 19. mai 2019 Skrevet av: iisaksenkolbotnkvinnefotball.no

 

Det endte 0-0 i vårsesongens siste kamp, etter en jevnspilt kamp med flere sjanser til begge lag. 

Klepp er nok ganske like oss selv, de jobber godt defensivt og kjører høyt tempo i angrepsspillet. Det ble derfor en kamp som vaiet mye frem og tilbake, og begge lag hadde flere store sjanser til å sette ballen i mål. Knut beskriver kampen som tett og intens når han snakker med Østlandets Blad etter kampen:

– Det er en intens, tett kamp som kunne bikket begge veier. Jeg ser også at begge lag nok er litt slitne etter det harde kampprogrammet i det siste. Det er god innsats, men litt for dårlig kvalitet på en del ting dessverre.

Dette var siste kamp før et lengre opphold på grunn av VM. Vårsesongen startet litt trått med 1 poeng på de tre første kampene, men jentene fikk snudd trenden og har jobbet seg opp i toppen av tabellen.

– Det har vært en fin vår. Jeg er veldig stolt av den jobben jentene gjør hver eneste kamp. Vi er et lag som går i krigen, de løper, flytter beina og er unge og uredde. De møter mye mer etablerte spillere her i dag, men de står godt i det. Vi har hatt en fin utvikling.

Banens beste

Aurora gikk inn i denne sesongen med et mål om å være med til VM. Det ble ikke sånn denne gangen, men i dag viser Aurora at den beste måten å takle nederlag på er å jobbe enda litt hardere. I dag fikk hun virkelig vist frem potensialet sitt og står sin beste kamp så langt i sesongen. Hun var en stor bidragsyter til at vi holdt nullen i dag, og ble kåret til banens beste.

– Veldig gøy! Det føles veldig godt og det gir motivasjon til å jobbe hardt videre.

Hun mener ett poeng var greit etter dagens kamp:

– Begge lag har sine sjanser, det går litt frem og tilbake. Vi er ganske like i spillestilen og det er vanskelig å bryte igjennom. Jeg syns vi har bra trøkk og vi har jo flere muligheter til å score, i tillegg skulle vi gjerne hatt med oss en straffe på slutten der. Men vi holder igjen bak, og får være fornøyde med ett poeng i dag.

Dette var en kamp med flere høydepunkter, de kan du se her:

Vi går inn i sommerpausen på en 4.plass, men det er ekstremt jevnt i toppen av tabellen. Det mangler to kamper før vi er halvspilt, men vi har alle muligheter til å kunne være med i medaljestriden. Nå skal det hviles og trenes godt, slik at vi møter mest mulig forberedt når Toppserien sparkes i gang igjen 27.juli.

Tusen takk til alle som tok turen inn til Intility for å støtte oss, det setter vi utrolig stor pris på!