LSKs kvartfinaler mot Barcelona på norske skjermer

TV 2 viser Guro Reiten og LSK Kvinners Champions League-kamper. Foto: Jon Olav Nesvold / Bildbyrån

Sist oppdatert: 27. feb 2019 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Denne våren er LSK Kvinner i en historisk Champions League-kvartfinale mot Barcelona. Nå har TV 2 sikret seg rettighetene til både kampen i Barcelona 20. mars og returoppgjøret uken etter. Kampene sendes på TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.

– TV 2 Sporten jakter hele tiden attraktivt live-innhold, og vi er glade for å ha fått tilslaget på LSKs kvartfinale-oppgjør mot Barcelona. Dette er to svært interessante kamper vi virkelig ser frem til å servere publikum, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til kanalen.

Det liker daglig leder i Toppfotball Kvinner Hege Jørgensen.

– Det er svært gledelig at TV 2 legger opp til en omfattende dekning av kvartfinalene i Champions League. Vi ser nå at interessen er økende og denne gangen var det rift om rettighetene til å vise kampene. Dette er en stor anerkjennelse til LSK Kvinner, og nok et tydelig tegn på at kvinnefotballen tar nye steg, sier Jørgensen.

Elise Thorsnes
Elise Thorsnes i 2-0-seieren i treningskampen for Lillestrøm mot CSKA Moskva. Foto: Astrid M. Nordhaug

Mens Barcelona-laget har kvalifisert seg til Champions League-kvartfinale for femte gang på seks sesonger, er dette første gang LSK Kvinner er kvalifisert.

– LSK og trener Hege Riise er offensive og tydelige på ambisjonene om å ta seg videre til en semifinale i Champions League på bekostning av Barcelona. Disse to kampene blir ikke bare merkedager i klubbhistorien, men også uhyre spennende sportslige begivenheter, sier TV 2s Jansen Hagen.

Slik spilles kvartfinalene

20. mars kl. 19.00: Barcelona – LSK Kvinner, Mini Estadi

27. mars kl. 18.30: LSK Kvinner – Barcelona, Åråsen


LSK Kvinner vant knokkelkamp i siste test før Champions League