Kvalifiseringskamper

Det er duket for to spennende kvalifiseringskamper som skal avgjøre hvilken klubb som får den siste plassen i Toppserien 2019. Foto: nyebilder.no

Toppserien Lyn Foto: nyebilder.no

Sist oppdatert: 05. nov 2018 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Grei møter Lyn i kvalifiseringen

Lyn har spilt sin første sesong i Toppserien, og Oslo-laget endte med 12 poeng – nest sist. Lyn har likevel spilt jevnt i flere kamper, men har slitt med å få poeng-utbytte.

På bunnen av tabellen, med 8 poeng ligger Grand Bodø som rykker direkte ned. Lyn må ut i kvalifisering mot Grei som ble tabelltoer i 1. divisjon. Kampene avgjør hvilket lag som får den siste plassen i Toppserien 2019.

Kan Camilla Ose og Grei juble igjen? Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

Lagene møttes sist i treningskamp 10. februar i år, og da gikk Lyn seirende ut. Grei har hatt en stabil og god sesong i 1. divisjon, og endte til slutt på andre plass. Laget fra Groruddalen har opp gjennom historien gitt Lyn god matching.


Slik spilles kampene
  • Lyn – Grei: søndag 11. november kl. 13:00 (Kringsjå kunstgress)  1-0
  • Grei – Lyn: søndag 18. november kl. 13:00 (Grei kunstgress)

Opprykk og nedrykk i 1. divisjon

Hamar-laget Fart rykker direkte opp fra 1. divisjon. Se deres vei til Toppserien her.

I bunnen av 1. divisjon er det klart at Bossekop rykker ned. Laget fra Finnmark har kun tatt to poeng denne sesongen. Urædd klarte ikke å unngå den andre nedrykksplassen, og laget fra Porsgrunn endte to poeng bak Nanset som tapte 0-1 borte mot ØHIL.

Se komplette tabeller her