– Kun seier er godt nok

Alt handler om tre poeng når Fart gjester Røabanen lørdag

Sist oppdatert: 12. mai 2019 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Etter en viktig seier mot Stabæk forrige helg, jakter Kristine Leine og resten av Dynamite Girls på sesongens andre hjemmeseier. For etter to strake tap foran hjemmepublikummet ønsker Røa-kapteinen å vinne i vårsesongens siste hjemmekamp.

– Jeg mener at de to siste seriekampene før den lange pausen er kamper som vi bør vinne, og kun seier er godt nok. Om vi skal være med å kjempe i toppen, må vi vinne kamper, sier en offensiv kaptein.

I det vårsesongen går mot slutten, og Toppserie-lagene går inn i en lenger sommerpause, venter Fart på hjemmebane og Avaldsnes under OBOS Toppserien Superhelgen 19. mai på Intility Arena.

Før den 8. serierunden befinner Røa seg på 6. plass, med tre poeng opp til Kolbotn på plassen over, og fem poeng bak Sandviken og Klepp på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

Med seks poeng å spille om de kommende ukene kan tabellsituasjonen fort snu. Røa-kapteinen legger derfor ikke skjul på betydningen av å slå Stabæk på Nadderud forrige helg.

– Det var veldig viktig med tre poeng mot Stabæk. Det var en kamp det var forventet at vi vant, men det kan ofte være de vanskelige med tanke på hvilke kamper vi har tapt hittil i sesongen, understreker Røas nummer 3.

Med et publikumssnitt på over 300 så langt i år, håper Dynamite Girls på fortsatt støtte og stort engasjement når nyopprykkede Fart gjester Røabanen kl. 15:00 førstkommende lørdag. Kommer du?

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN