Katrine Winnem Jørgensen er Røas nye hærfører

Midtstopperen overtar kapteinsbindet

Katrine Winnem Jørgensen med ballen under kampen mot Avaldsnes i mai. Foto: Fredrik Varfjell / BILDBYRÅN.

Sist oppdatert: 30. jul 2019 Skrevet av: Erik Olssondynamitegirls.no

 

Katrine Winnem Jørgensen er Røas nye kaptein.

I forkant av høstsesongen har trenerapparatet gleden av å annonsere at Kristine Leines etterfølger som Røa-kaptein er Katrine Winnem Jørgensen, etter at førstnevnte meldte overgang til engelske Reading tidligere i sommer.

Dermed er det Kristine Leines tidligere midtstoppermakker som blir å se først når Dynamite Girls går ut på kunstgresset til høstsesongens første hjemmekamp 4. august.

Den anvendelige midtstopperen med historie i Hardhaus og Medkila, som også kan bekle en midtbanerolle, tar nå fatt på en særdeles spennende andre halvdel av 2019-sesongen med kapteinsbindet rundt armen.

Hennes kapteinsdebut for Røa Dynamite Girls får hun mot gamleklubben Medkila, hvor hun også tidligere har vært å se med kapteinsbindet rundt overarmen.

– Klart det blir litt spesielt, men jeg gleder meg veldig. Jeg er utrolig stolt over å bli utnevnt som kaptein for en så stor klubb, sier Dynamite Girls sin nye hærfører med 55 kamper i rødt.

Store ambisjoner for høsten

Sammen med resten av Dynamite Girls, er Winnem Jørgensen klar på at vårsesongens variable form må stabiliseres og at poengfangsten skal forbedres.

– Vi er på 6. plass nå etter 10 kamper, og vi har gode muligheter til å klive høyere på tabellen. Vi er tålmodige og har stor tro på våre kvaliteter. Flere spillere har forlenget sine kontrakter denne sommeren, og det er veldig positivt for oss alle, forteller hun, og viser til at Rebecka Holum, Linn-Mari Nilsen, Frida Lyshoel, Vilde Gullhaug Birkeli og Ragne Hagen Svastuen har skrevet under på kontraktsforlengelser for Røa.

– Dette viser at vi har mye på gang, at Røa er et spennende sted å være, og at vi utvikler gode spillere. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på nye oppgaver og utfordringer med denne gjengen.

NY KAPTEIN: Høstsesongen står for tur, og Røas nye kaptein er klar. Foto: RFE