Høstens første hjemmekamp

Kampstart kl. 15:00

Kaptein Tuva Hansen og resten av Klepp-jentene ser frem mot ny kamp på søndag. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 09. aug 2019 Skrevet av: kleppelitekleppelite.no

 

Toppkamp – Rogaland vs. Hordaland

Det er endelig klart for høstens første toppseriekamp på Jæren. Gjestende lag er tabelltreer Sandviken fra Bergen. Med onsdagens kjedelige cup-exit friskt i minnet er det et revansjelystent og heltent Klepp-lag som tar i mot gjestene fra Vest til et spennende toppoppgjør på Klepp Stadion.

Trener Olli Harder før kampen

Etter en sterk seier i serien borte mot LSK og en tøff bortekamp i midtuken mot Avaldsnes ser vi nå frem til å endelig komme hjem igjen for å møte et sterkt og målbevisst Sandviken-lag. Med mulighet til å få en luke i medaljekampen og være ett poeng bak LSK etter 12 runder, er dette en kamp vi går «all in» for å vinne. Dette vil avslutte en lang uke for oss. Vi satser på en god defensiv prestasjon hvor vi håper på å fortsette trenden med å ikke slippe inn mål på Klepp stadion i 2019-sesongen. Vi vil trenge all den støtten vi kan få for å ta 3 poeng på søndag, og derfor ønsker vi å høre mye støy fra tribunen når det heies på Klepp-jentene!

Status Klepp-troppen

Matilde Alsaker Rogde er fortsatt ute med ankelskade. Elisabeth Terland har dessverre pådratt seg en ny skade og var ute mot både LSK og Avaldsnes. Hun blir mest sannsynlig heller ikke klar til søndagens oppgjør mot Sandviken.

Vårsesongens møte

Sist lagene møttes vant Sandviken 2-1 på Stemmemyren. De ledet 1-0 til pause ved scoring av Maria Brochmann. Fem minutter etter pause la Kennya Cordner på til 2-0. Klepp fikk sin redusering tre minutter før slutt ved Hege Hansen. Reduseringen kom nok litt for sent og Klepp måtte reise tomhendt hjem fra Bergen i mai.

Sandviken

Til nå har Sandviken vunnet syv, tapt tre og spilt en uavgjort kamp i serien. De ligger på tredjeplass med 22 poeng. Klepp ligger rett foran på andreplass med lik poengsum og en kamp mindre spilt.

I sommerpausen har det skjedd litt ting i Sandviken hvor blant annet tre spillere har forsvunnet til det store utland, her er en oversikt:
Ut: Stine Hovland (AC Milan), Synne Vatshelle Raa (utlån til Åsane), Elise Kvinge (utlån til Åsane), Cecilie Redisch Kvamme (West Ham), Amalie Vevle Eikeland (Reading)
Kilde: toppfotballkvinner.no

Siste 3 møter i Toppserien

5. mai 2019
Sandviken – Klepp 2-1
26. august 2018
Klepp – Sandviken 1-1
12. mai 2018
Sandviken – Klepp 1-0

Kommer du på kampen?

Trykk «skal» på arrangementet vårt på Facebook.

Kampsponsor er Bryne Bil AS.

PS! Alle jentelag som stiller i eget klubbtøy får GRATIS INNGANG.

Resten av runde 12

Onsdag 17. april
Lyn – LSK Kvinner 0-2

Lørdag 10. august
Arna-Bjørnar – Fart
Vålerenga – Kolbotn
Stabæk –  Avaldsnes
Trondheims-Ørn – Røa

Søndag 11. august
Klepp – Sandviken