Hjemmekamp på «lånt» bane mot tøff motstander.

Arna Bjørnar - Kolbotn 12/5 kl. 14.00 på Myrdal i Åsane

Sist oppdatert: 21. jun 2019 Skrevet av: torearna-bjornar.no

 

Imponerer disse igjen når AB møter Kolbotn ?                                     Foto: Hordalandsfotball

Søndag 12 mai. kl. 14.00 møtes Arna Bjørnar og Kolbotn til kamp. Pga arbeidene med omlegging til kunstgress på Arna Idrettspark er denne kampen flyttet til Åsanes hjemmebane på Myrdal. Og pga arbeidene bl.a. med Arena Nord er det stort trykk å banene i Åsane denne sesongen, men vi er glade for at vi slapp å flytte denne kampen enda lenger bort fra vårt hjemmepublikum.

Kolbotn er en vanskelig motstander som vant mot Sandviken (3-2), Røa (2-1), Avaldsnes (3-1) og Fart (3-2) og forøvrig ligger på 5 plass på tabellen så langt mens de har spilt uavgjort mot Lyn og tapt knepent for LSK og Vålerenga. Kolbotn har et godt lag med bl.a. 2 tidligere AB spillere – Aurora Mikalsen og Sigrid Heien Hansen – på laget, og med en målfarlig duo i Karina Sævig og Isabell Herlovsen. Laget imponerte spesielt mot Sandviken hvor de snudde 0-2 til 3-2 hjemme hvilket vitner om en sterk moral i laget. Ut over det har forøvrig laget både scoret mange mål og sluppet inn mange mål – målforskjell 15-12 – hvilket også forteller noe om laget.

Arna Bjørnar imponerer også med lagmoral og stå på vilje til tross for en del problemer med skader på sentrale spillere og det er kjekt å se når unge spillere tar ansvar og utvikler seg og laget. I sine beste stunder spiller også laget god og underholdende fotball og har hittil scoret relativt få mål og sluppet inn relativt få mål – målforskjell 7-8. Vi håper at spillerne som har hatt en del  mindre skadeproblemer stiller til start i denne kampen og at laget fortsetter den gode utviklingen de har vært inne i.

Møt opp på Myrdal stadion og støtt laget!