Gullvinnere i cupen

Cupfinalehelgen er ferdigspilt, og LSK sikret seg alle titlene i årets sesong. Klepp og Kolbotn ble Norgesmestere i de aldersbestemte finalene. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

Sist oppdatert: 17. des 2018 Skrevet av: Toppfotball Kvinner

 

Reiten dobbel sikret The double

Fotballfesten i Telenor Arena er over. Cupfinalen mellom LSK- Sandviken endte 4-0 til de gulkledde. Guro Reiten scoret de to første målene og LSK kan dermed krone seg som Norgesmestere og seriemestere i 2018. Gjenopplev kampens høydepunkter her:

Måljegeren Guro Reiten uttalte følgende etter seieren:

– Vi vinner 4-0, er cupmestere og har nådd alle målene våre i år. Vi er veldig fornøyde og jeg gleder meg til fortsettelsen. Vi har hatt mange kamper og har ikke fått feiret skikkelig i år, men i kveld smeller det, slår Reiten fast.

Se veien til cupfinalen for Sandviken og LSK her

NM finaler J19 og J16

Helgen var spekket med gode fotballøyeblikk, og vi kan gratulerer både Klepp og Kolbotn som Norgesmestre i de aldersbestemte finalene.

Klepp – Stabæk

Klepp gikk seirende ut etter et spennende oppgjør mot Stabæk. Elisabeth Terland scoret det første og siste Klepp-målet da laget fra Jæren slo Stabæk 3-1 i J19 finalen i Telenor Arena.

– Det er opplevelse som egentlig ikke kan beskrives. Jeg har aldri opplevd en cupfinale før. Det er utrolig stort og jeg er stolt av alle jentene, sier hun til fotball.no.

Klepp J19
To-målscorer Elisabeth Terland jubler for seieren. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball

Trener Olli Harder var en glad mann etter kampen.

– Det er fantastisk. Det har vært en bra sesong for oss med sølv i Toppserien for seniorlaget og gull her i NM med J19-laget. Det kan ikke bli så mye bedre enn det, sier han.

Herd-Kolbotn

Kolbotn J16
Fra venstre: Målscorerne Emma Østevold, Julie Solskjær og Marte Enger. Foto: Støtt Norsk Kvinnefotball. 

Kolbotn vant 3-2 over Herd etter scoring av Emma Østevold, Julie Solskjær og Marte Enger. Kolbotn-trener Solveig Gulbrandsen uttalte følgende etter kampen:

– I førsteomgang gjorde vi det vi skulle og hadde god kontroll. Vi scoret mål og hadde en del sjanser. Andreomgang ble annerledes. Herd kom med flere folk og skapte flere sjanser. Vi fikk et uheldig mål i mot og da ble det litt stress og høy puls mot slutten av kampen.

– Jeg er veldig stolt av jentene som løste kamp-planen perfekt selv om det er et lag som ikke har spilt så mye sammen. Det var utrolig gøy, avslutter Gulbrandsen.

Var spente før cupfinalene