Femmålsseier til Trondheims-Ørn

Målrik seier til Ørn under OBOS Vinterturnering mot nyopprykkede Fart. Foto: Rune Steen Hansen

Sist oppdatert: 15. feb 2019 Skrevet av: Helene Husvik

 

Se alle kampene i OBOS Vinterturnering her

Fart  – Trondheims-Ørn 0-5

Trondheims-Ørns første treningskamp under OBOS Vinterturnering i Tyrkia ble målrik, med fem scoringer mot nyopprykkede Fart.

– Det er veldig artig å se igjen mye av det vi har trent på. Det var mye som klaffet i dag, vi var heldig med det. Så det tar vi med oss og så er vi fortsatt skjerpet inn mot seriestart, sier Rakel Engesvik, som satte det første målet for trønderne noen minutter før pause. Emilie Bragstad scoret nummer to da timen var spilt, før de siste tre kom på 20 minutter.

– Jeg synes det var litt rotete start i første omgang, men etter det første målet synes jeg det løsner for oss. I andre omgang har vi ganske god kontroll, Fart kommer ikke til de største sjansene. Så 5-0 er greit resultat i denne kampen,  smiler Bragstad. 

Se hele intervjuet her:

Arna-Bjørnar  – Røa 0-0

På forhånd grudde Røa-trener Geir Nordby seg til den første kampen i Belek. Det kunne endt med seier, men Arna-Bjørnar-keeper Oda Maria Hove Bogstad reddet straffen fra Synne Jensen i andre omgang.

– Vi er vel ganske bra i rute, synes jeg. Når vi nå får alle på beina og får jobbet litt mer med samhandlingen, satser vi på at vi er der vi der vi skal være til seriestart 23. mars, sier Nordby.

Se hele intervjuet her:

Lyn – Avaldsnes 1-0

Med ny trener hentet inn før årets sesong, ser man et annerledes Lyn i Tyrkia enn det som holdt på å rykke ned fra Toppserien i fjor. Ole Johan Aas likte det han så fra trenerbenken da Camilla Lindberg ble matchvinner mot Avaldsnes:

– Det var strålende, det. Jeg er godt fornøyd med kampen. Vi har trent på et par spesifikke ting opp mot dagens motstander og fullfører egentlig den kampplanen til punkt og prikke.

– Hvordan synes du endringene fungerer?

– Vi er ganske mange nye i teamet, og så har vi fått videreført noe med kontinuitetsbærerne vi har. Vi har nå lagt om til 4-3-3. Lyn har alltid vært ballbesittendoe, men vi har jobbet en del med strategien vår og vi er flinke til å skille mellom høyt og lavt press. For det første i det defensive og hva vi gjør med ball med tanke på frispilling og sånne ting. Det synes jeg vi får godt betalt for i dag. Mye av kampen foregår på våre premisser både med og uten ball, og det er vi veldig godt fornøyd med. Så er det kult da at vi får brukt hele stallen og at så mange unge jenter kommer inn mot så god motstand som Avaldsnes, sier Aas.

Se hele intervjuet her: 

Slik spilles de øvrige kampene

13. februar

Kl. 15 norsk tid (17.00): Vålerenga – CSKA Moskva


15. februar

Kl. 12 (14.00): Stabæk – Avaldsnes

Kl. 14 (16.00): Lyn – Arna-Bjørnar

Kl. 16 (18.00): Trondheims-Ørn – Kolbotn


16. februar

Kl. 12 (14.00): Fart – Røa

Kl. 14 (16.00): Vålerenga – Spartak Subotica

Kl. 16 (18.00): LSK – CSKA Moskva