CHAMPIONS LEAGUE-TREKNING

LSK Kvinner direktekvaifiserte seg
Publisert:
13. september 2018

LSK Kvinner direktekvaifiserte seg til første runde (16-delsfinalen) i Champions League, og etter tre spennende kvalifiseringskamper i Kroatia ble Avaldsnes gruppevinner og klar for 16-delsfinale.

Fredag 17. september kl.14 trekkes første runde (16-delsfinalen) i Champions League. To lag fra samme land kan ikke møte hverandre i denne runden.

Følg trekningen live her

De neste kampene spilles 12. og 13. september med returoppgjør 26. og 27. September.

Finalen spilles 18. mai på Ferencváros Stadium, Budapest.

Avaldsnes klare for Champions League igjen

Dette er tredje året på rad Avaldsnes har vunnet sine kvalifiseringspuljer. De foregående årene har de likevel røket ut i 16-delsfinalen.

– Vi har for vane å møte de store kanonene tidlig og det har jeg ikke lyst til i år. Det hadde vært fint med en ålreit motstand og en god sjanse til å videre, sier sportssjef og trener Lena Tyriberget.

Både Avaldsnes og LSK Kvinner kan møte en rekke kanoner da de ikke er blant de seedete lagene (LSK Kvinner er akkurat ikke seedet). I utslagsrunden kan de blant annet møte Lyon til Ada Hegerberg, Wolfsburg til Caroline Graham Hansen, Chelsea til Maren Mjelde og Maria Thorirsdottir, Paris Saint-Germain til Andrine Hegerberg, Barcelona, Bayern München med fler.

Danske Brøndby og Manchester City er også blant de 16 seedet lagene, og førstnevnte var motstanderen LSK Kvinner slo i fjorårets første runde. Manchester City ble for sterke i fjorårets 8-delsfinaler.

Vi gleder oss til å følge LSK Kvinner og Avaldsnes denne høsten i Champions League!